Başkanın konuşmasına kaldığımız yerden devam edelim.

Bir önceki yazıda YOUTUBE’da yer alan TEMAD GENEL BAŞKANI’nın konuşmasının bir kısmına yer verilmişti. Konuşmayı izlediğimde “YOK ARTIK” dedim. Sizin de aynı şeyi söylememeniz için aşağıdaki linkten izleyin, başkasına değil, gözünüzle görüp kulağınızla duyduğunuza inanın. İzleyince yok artık mı dersiniz, başka bir şey mi dersiniz siz karar verin.

https://m.youtube.com/.watch?feature=share&v=WKloRWt88xw

Ramazan Başkanım konuşmalarım sıktı, anladım, tatlıyı fazla yedin. Şimdi derneğimizin yaklaşık iki yıllık faaliyeti ile ilgili sizlere verilen 2018-2019 bir faaliyet bülteni var. Tabi bu bülten, aslında sizlere yetiştirebilmek için biraz hızlı çabaladık hızlı hareket edildiği için eksiklerimiz olabilir. Ama Mücadelede sadece bu konu ile ilgili bir şey söylemek istiyorum. Basıma hazırlayan gönüllülük ruhudur içinde bir hata yapmışlar. Bir tane siyasi partinin temsilcisinin yanına orda amblemi konulmuş. Bakın, akşam saat yedi civarı elime geçti, saat 23, karıştırdığımda ilk gördüğümüzde şu an Gölbaşında ikamet ediyorum, eşimle çıktık şurda görülen 10 koli paketi yükledik arabaya, sizlere bunu yetiştirebilmek o hatalı sayfayı tek tek çıkararak, sabaha kadar uyumadan 400 tanesini yetiştirdik. Ben birkaç saat kestirmeye çalıştım, ama o hiç uyumadı. İşte bu derneği ayakta tutan, hani 1970-75 ler ruhu işte bu gönüllülük ruhudur. eğer bu mücadele bu inanç olmamış olsun ayakta duramaz. Bu derneğin gayrımenkulleri yok, milyonları yok, bu dernekte sadece gönüllüler var.

Ramazan Başkan’ın tatlıyı fazla kaçırıp, Başkanın muhteşem konuşmasından sıkılması hiç hoş olmamış, sizi bilmem ama ben ciddi anlamda kınadım.

Gelelim şu parti amblemi meselesine…

Bu resim daha önce yayınlanmış olan bir TEMAD dergisinden alınmış olabilir mi?

Yırtılan sayfayı, yırtıldığı için hiç birimiz görmedik, ama TEMAD Dergisinin sayfasındaki resmi gördük ve çoğunlukla tepki gördü. Ben fesat olabilirim ama sizin aklınıza da bu sayfa yırtma olayı biraz günah çıkartma gibi gelmiyor mu?

Hanımefendinin emeklerine saygı duyuyor, onu tümüyle bu yazıdan hariç tutuyorum.

Başkan sormak istiyorum, dergi saat 7 gibi eline geçiyor, ne hikmetse 23'te bakıp hatayı görüyorsun. Yani tam 4 saat sonra, İlginç!

Başkan dergi sayfası yırtmayı 70-75 ruhu ile kıyaslamışsın ya, bir kere daha “pes” dedim.

Değerlerimizi bu kadar basite indirgeme Başkan, o muhteşem mücadeleye gölge düşürme, lütfen!

O insanlar çoluk çocuğunun rızkından, ekmeğinden oldu, hapislerde yattı, aşağılandı, damgalandı, fişlendi, mesleğe dönebilen şanslılar devre kaybetti, meslektaşlarımızın maalesef birçoğu tarafından kaderlerine terk edildi, dışlandı!

Keşke her şey sayfa yırtmak kadar kolay olsaydı.

Başkan, senin de bahsettiğin gibi bu dernek kolaylıkla buralara gelmedi, seksen yaşında bastonuna dayanarak daha yılın ilk haftasında derneğe gelip aidatını ödeyenlerin sayesinde ayakta duruyor.

O nedenle hiç kimsenin ama hiç kimsenin, ego tatmini için şube başkanı ihraç edenlerin, derneği siyasi amaçlarına basamak yapanların, derneği (parti ayrımı yapmaksızın) bir partiye yamamaya çalışanların, toplumun devasa sorunlarına sessiz kalıp, sesini çıkaranları hainlikle suçlayacak kadar koltuk korkusu içinde olanların çiftliği olamaz.

Maalesef ama maalesef bu toplum seni, sen de o makamı hak etmiyorsun.

Hayal kırıklığısın.

Ögeyi Oylayın
(0 oy)
Son Düzenlenme Cuma, 10 Ocak 2020 21:31

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 ALADDİN ARIGA 10-01-2020 16:09
DEĞERLİ VE ONURLU CAMİAMIZI AYNI ÇATI ALTINDA TOPLAYAMAYAN. GERÇEK FİKİR VE SORUNLARIMIZA EĞİLMEYEN, DIŞARI DA HAKLARIMIZ İÇİN ŞEHİRLERDE HAKLARIMIZ İÇİN ÇIRPINAN MESLEKTAŞLARIMIZA DESTEK VERMEKTEN KAÇINAN BİR BAŞKAN OLAMAZ . EN DEMOKRATİK İŞ ÇEKİLMEKTİR.
Teşekkürlerimi iletir saygılar sunarım.
Alıntı
genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN KAHRAMANI, LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ ÖNDERİMİZ VE BAȘKOMUTANIMIZ BÜYÜK DEVRİMCİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuş, dünyanın gidişatını değiştirmiş, yalnızca ya...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ