Bayramlar ve yıl dönümleri kişiler ve toplumlar için çok önemli günler olduğundan bu günlerde küsler barıştırılır, yanlışlar, kabahatler ve hâttâ suçlar affedilir.

Cumhuriyetimizin 50'nci kuruluş yıl dönümünde, vergi borçluları, asker kaçakları ve teröristler dahil olmak üzere hapisteki tüm suçlular affedilmiştir. Ak partinin kuruluşunun onuncu yılı olan 2011 yılında, Cumhuriyet tarihimizin en büyük vergi affı çıkarılmıştır. Şah Rıza PEHLEVİ İran imparatorluğunun 2500'üncü kuruluş yılını, 1970 yılında mahkûmları affederek ve Dünya liderlerinin katıldığı büyük bir şölenle kutlamıştır.

Sayın Genel Başkanım, malumunuz olduğu gibi disiplin kurulu kararına dayanılarak yönetim kurulu kararıyla birçok emekli astsubay meslektaşımızın TEMAD ile ilişiği kesilmiştir. TEMAD ile ilişiği kesilen meslektaşlarımız TEMAD’ a üye olma arzusundadır. Sayın TEMAD Şube Başkanlarımız başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleriyle diğer üyelerin de arzularının bu doğrultuda olduğuna inanıyorum. 

İçinde bulunduğumuz hayırlı ve mübarek bu Ramazan bayramında TEMAD ile ilişiği kesilen meslektaşlarımızın gönül kırıklığının giderilerek derneğe geri dönmelerinin sağlanmasını istirham ediyorum.

Sayın Genel Başkanım, böyle bir karar alınarak gönül kırgınlıkları giderildiği takdirde güçlü TEMAD daha da güçlenecek, meslektaşlarımızın mevzuatla ilgili beklentileri kesin olarak daha çabuk gerçekleşecek ve kuruluş yıl dönümü olan 17 Ekim büyük şölenlerle kutlanacaktır.

Yaşı ilerlemiş bir emekli astsubay olarak sorumluluk duygusuyla böyle bir talepte bulunuyorum ve talebimin değerlendirilerek konunun hayırlı bir sonuca ulaştırılacağına inanıyorum. Bu vesileyle başta Sayın Genel Başkanım olmak üzere tüm meslektaşlarımın mübarek ramazan bayramını tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum. 

NOT: Bu mesaj, teknik nedenlerle TEMAD sitesindeki iletişim adresinden ve mail adresinden TEMAD Genel Başkanlığına gönderilememiştir.


Ögeyi Oylayın
(8 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 Ersen Gürpınar 04-07-2016 00:01
Sn.İsmail TURAN büyüğüm sizi şahsen tanıyorum yüreğiniz sevgi ve adalet dolu.Bu duygularla TEMAD Gn.Bşk. sesleniyorsunuz. Ancak Bay Ahmet KESER'in bu toplumu kucaklama ve sorunlarına çözüm getirme diye bir misyonu yok, bunu bu toplumun umutlarını yok ederek muhatapları ile diyaloğu sonlandırarak kanıtladı.
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ