Bu sayfayı yazdır

SN.GNKUR BAŞKANI ASSUBAYLARIN YAPACAĞI DAHA NE KALDI !

TSK ayırımsız, personel arasında AYIRIM yok ,AİLEDİR diyen SİZSİNİZ. Ama bakıldığında TSK da ki UYGULAMALAR SÖYLEDİKLERİNİZİ DOĞRULAR NİTELİKTE GÖRÜLMÜYOR.

SİZ gerçekleri BİLMEDEN,GÖRMEDEN Mİ bu söylemleri zaman zaman ifade ediyorsunuz,yoksa BİLEREK ve ÖNYARGILI olarak Assubaylara karşı PLANLI bir şekilde SÜRDÜRÜLEN AYIRIM-HAKSIZLIK ve HUKUKSUZLUKLARLA dolu olan STRATEJİNİZİ daha UZUN yıllar SÜRDÜREBİLMEK için geçmişte yapıldığı gibi Assubayları OYALAMAK - KANDIRMAK -ALDATMAK için mi DİLLENDİRİYORSUNUZ ?

Eğer söylemlerinizde SAMİMİ ve DOĞRU iseniz NEDEN Assubayların ÖZLÜK hakları ile ilgili ÇALIŞMALARINIZ YILLARDIR BİTMEDİ, BİTİRİLEMEDİ ?

NEDEN Assubayların ÖZLÜK haklarıyla ilgili her yıl TEMCİT pilavı gibi ÇALIŞMA yaptığınızı GÜNDEME getirip, NETİCELENDİRMEZKEN, Subay ÖZLÜK hakları için UZUN çalışmalara gerek kalmadan teklif edilen YASA teklifleri HİÇ GÜNDEM oluşturmadan YASALAŞMAKTADIR.

Eğer TSK AYIRIMSIZ-AİLEDİR-PERSONEL ARASINDA AYIRIM YOKTUR SÖYLEMLERİNİZDE gerçekten SAMİMİ ve DOĞRU iseniz ;

1.Ya SİZ gerçekten Assubay haklarıyla ilgili yapılan AYIRIM ve HAKSIZLIKLARI gördüğünüzden İYİ NİYETLİ bir ÇALIŞMA yapmak istiyorsunuz, ama burada SÖZÜNÜZÜ geçiremediğiniz ,SİZİN emir ve iradelerinize RİAYET etmeyen HİYERARŞİ arkasına saklanarak SİSTEMİN böyle devam etmesini İSTEYEN KAST sistemi adında bir GÜÇ odağı var, (ki ASKERLİKTE Gnkur Bşk nının EMİRLERİNİN dinlenip, uygulanmayacağı DÜŞÜNÜLEMEZ ),

2.Ya da SİZ de geçmişteki Gnkur Bşk.ları gibi SÖZLERİNİZDE SAMİMİ değil, günü kurtarmak adına ,NETEKİMDEN bu yana uygulanan " HİÇ BİR ASTI BENİM TEĞMENİMDEN DAHA FAZLA MAAŞ ALAMAZ " sözünün UYGULANMASINI sağlamak için Assubaylara karşı ÖNYARGILI olan AYIRIM- HAKSIZLIK ve HUKUSUZLUKLARLA TSK nın BÖLÜNMESİNE kadar gidecek olan bu yolu İZLİYORSUNUZ demektir. Sn Gnkur Başkanım. SİZCE bunun ÜÇÜNCÜ yolu olabilir mi ? SİZ istedikten sonra GERÇEKTEN size ENGEL olacak bir GÜÇ var mıdır ? Bu GÜÇ YOK ise bugüne kadar ASSUBAYLARIN ÖZLÜK haklarıyla ilgili SÖZLER veren ,hatta ASSUBAY DEVRİMLERİ YAPILACAĞINI söyleyenler ile SİZ ETİLER Orduevinde VERDİĞİNİZ SÖZLERİ NEDEN TUTMADINIZ? NEDEN SÖZLERİNİZİN arkasında DURMADINIZ ?

Sn Gnkur Bşk.nım SİZ Mİ SÖZLERİNİZİN arkasında DURMADINIZ veya DURAMADINIZ? yoksa SİZİN EMİR ve direktiflerinizi DİNLEMEYEN TSK da SİZDEN daha GÜÇLÜ bu KAST sistemi gurubu var mı ? Lütfen bunu AÇIKLAYINIZ !

Assubaylar T.C. Devletinin BEKASI, BİRLİK ve BERABERLİĞİ İÇİN EN ÇOK KANINI AKITMIŞ ŞEHİT VE GAZİ ÜNVANINA ULAŞMIŞ BİR SINIFTIR.

ÜLKESİ için bu kadar FEDAKARLIK yapan bir sınıfa karşı YILLARDIR sürdürülen AYIRIM HAKSIZLIK ve HUKUKSUZLUK NEDENDİR. BİLİNDİĞİ VE GÖRÜLDÜĞÜ HALDE ASSUBAYLAR KADAR FEDAKARLIK TAŞIMAYAN MESLEKLERDE ÇALIŞANLARA VERİLEN HAKLAR (9/2 GÖREVE BAŞLANGIÇ DERECELERİ) İLE, SUBAYLARA HİÇ DÜŞÜNÜLMEDEN,UZUN ÇALIŞMALAR GEREKTİRMEDEN ,HEMEN VERİLEN 7 ADET TAZMİNAT NEDEN ASSUBAYLARA ÇOK GÖRÜLÜR,VERİLMEZ.

BÜTÜN BU UYGULAMALAR ortada iken sizin çıkıp TSK BÜTÜNDÜR -AİLEDİR- PERSONEL ARASINDA AYIRIM YOKTUR SÖZLERİ DOĞRU OLABİLİR Mİ ?

TSK DA Kİ bugünkü UYGULAMALARA GÖRE BU SÖZLER DAHİ EN BÜYÜK ALDATMACA VE YALAN DEĞİL MİDİR ?

Sn Gnkur Bşk.nım SİZLER Assubayları SİLAH arkadaşı ve DOST olarak mı ? Yoksa DÜŞMAN ve HASIM olarak mı GÖRÜYORSUNUZ? Bugüne kadarki UYGULAMALARDA GÖRÜLEN AYIRIM-HAKSIZLIK VE HUKUKSUZLUKLAR HİÇ "DOST ve SİLAH ARKADAŞI " olarak DEĞERLENDİRİLEN kişilere UYGULANACAK gibi GÖRÜLMÜYOR. Assubaylar olarak biz KİMSEYİ TSK da DÜŞMAN ve HASIM olarak GÖRMÜYORUZ. Aksine Subayı-Uzmanı-sivil memurunu erbaş ve erini SİLAH arkadaşı ve CAN yoldaşı olarak biliyoruz. Bunu böyle bildiğimiz içinde UZUN YILLARA dayanan HAKSIZLIKLARA karşı TSK da BİRLİK ve DİRLİĞİ bozmamak adına ,yapılan AYIRIM ve HAKSIZLIKLARA göğüs gerdik, olayları KİŞSELLEŞTİRMEDEN ,HAKSIZLIKLARI DA ÜLKEMİZ adına SİNEYE çektik. Bugün artık TSK da ki AYIRIMCI uygulamalar NEDENİYLE KOPMA noktasına gelmiş PERSONEL ilişkileri ACİLEN düzeltilmelidir.

Sn Gnkur Bşk.nım Assubaylar olarak RAHATSIZLIKLARIMIZI defalarca DİLE getirdik. Sayenizde MİTİNGLER düzenledik ,AYIRIMCI uygulamalarınızı KABUL ETMEDİĞİMİZİ gösterdik.

Sn Gnkur Bşk. nım. Assubaylar olarak gerek YAZILI, gerekse BİRE BİR görüşmelerde ASSUBAYLARIN SORUNLARI ve RAHATSIZLIKLARI SİZLERE DEFALARCA İLETİLDİ.BU konularda hazırlanan DOSYALAR verildi. Sizler SORUNLARA uzun YILLAR ÇÖZÜM üretmediğiniz için ASSUBAYLAR MİTİNGLER yaptı, illerde TOPLANTILAR düzenleyerek RAHATSIZLIKLARINI dile getirdiler.

Sn Gnkur Bşk .nım ASSUBAYLAR HAKLARINI almak ve TSK da AYIRIMIN bitmesini sağlamak için DAHA NE YAPSINLAR?

Assubayların bugüne kadar yapmadığı ,Yüzbinleri TOPLAYIP MSB LIĞI ve GENKUR BŞK. LIĞI KAPILARININ ÖNÜNDEN ayrılmamak üzere sonu nereye varacaksa varsın diyerek YÜRÜYÜŞ ve MİTİNG Mİ YAPSINLAR. Bunu mu İSTİYORSUNUZ ?

Assubaylar olarak BİZLER EVİMİZ- KURUMUMUZ dediğimiz GENELKURMAY BAŞKANLIĞININ SUBAY HAKLARINA SAHİP ÇIKTIĞI GİBİ AYIRIM YAPMADAN ASSUBAY HAKLARINA DA SAHİP ÇIKMASINI İSTİYOR VE BEKLİYORUZ. ANCAK BU GERÇEKLEŞTİĞİ ZAMAN TSK AYIRIMSIZ VE AİLE OLABİLİR.

SİZLERDE bir şeyler YAPIYOR görünmek için KITA ve BİRLİKLERDE belirlediğiniz ASSUBAYLARI iki defa GENKUR BŞK.DA TOPLAYARAK SORUNLARA ÇÖZÜM üretmek için GAYRET gösteriyor gibi YAPTINIZ.

Sn Gnkur Bşk.nım. Size SORUYORUM ve önce KENDİNİZE sonrada bizlere CEVAPLANDIRMANIZI istiyorum.

GENELKURMAYDA KITA ASSUBAYLARINI TOPLAYARAK YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HER İKİ TOPLANTI SONUNDA ASSUBAYLARIN HANGİ " SORUNUNU" ÇÖZDÜNÜZ? TOPLANTIDA ASSUBAYLARA YAPILAN AYIRIM VE HAKSIZLIKLARIN SONLANDIRILMASI İÇİN HANGİ KARARLARI ALDINIZ VE UYGULADINIZ?

BU KONULARDA VERİLECEK SAMİMİ VE DOĞRU BİR CEVABINIZ VAR MI ? VARSA BUYRUN BEKLİYORUZ.

Ögeyi Oylayın
(26 oy)
ahmet ÇAM

Son ekleyen ahmet ÇAM