AZİZ ŞEHİTLERİMİZ BİZİ AFFEDİN ...

Hiçbir değerin geri getiremeyeceği canlarını bu ülke için feda eden şehitlerimiz için yüreğimiz yanıyor.
Bir biri ile savaşan ülkeler bile bu kahpe terör kadar  hain,korkak ve şerefsiz  olamaz.

Hangi kürt kökenli vatandaşımız iş,aş,eş,okul,ikamet,seçme ve seçilme, mal edinme, kültürünü yaşatma,seyahat vb. temel vatandaşlık haklarını kullanırken ayrıma tabi ? 

Kürt kökenli  iş adamı, sanatçı, bürokratların nüfusa oranına bakarsanız adeta imtiyazlı olduklarını görürsünüz...

Demek ki sorun kürt sorunu değil ihanet sorunudur. Tek tesellimiz kürt kökenli vatandaşlarımızın büyük bölümünün bu ihanete karşı olmalarıdır onlarda yıllardır terörün baskısı ile yaşamaktadırlar  

Bu ihaneti körükleyen,terörün yaratıcısı vampir emperyalistler kendi ülkelerinde birkaç kişiyi teröre kurban verince dünyayı ayağa kaldırdılar.

Peki,bizim ülkemizdeki terörü desteklemenin ahlaksızlığını bunların yüzüne neden vuramayız ?

Dünyanın hiçbir ülkesinin meclisinde terör destekçisi milletvekili var mıdır?

Hangi ülkenin basını terörü insan hakları kılıfı ile savunabilir?

Yıllardır terörün palazlanmasına, kentlerde polis,maliye, askerlik şubesi kurmasına, şehirlerde tahkimat yapmasına, hâttâ askeri birlikten bayrak indirilmesine neyin karşılığı göz yumulmuştur?

Şehitlik elbette milli şairimiz M.Akif Ersoy’un “Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber sana aguşunu açmış duruyor peygamber" dizelerindeki gibi  en yüce mertebedir.

Kahpe tuzaklardan sonra etek giyerek halkın arasına karışan bu vicdansız satılmış hainler ve destekçilerine daha ne kadar tahammül ederek sıvasız hanelerin gariban evlatlarının şehit olmasına, yüreğimizdeki yangına katlanacağız?

Hiçbir değerin geri getiremeyeceği canlarını feda eden şehitlerimize minnettarız, onlar ve aileleri bize haklarını helal etsinler.

Bu ülke üç milyon mülteciyi barındırıyorsa terör bölgeleri gerekirse boşaltılsın kalanlar başkaldıranlar sorgusuz sualsiz etkisiz hale getirilsin, terör ve destekçileri için İDAM dahil daha ağır müeyyideler içeren yasa derhal meclisten çıkarılsın.

İnsanlıktan nasibini almayan bu vicdansız satılmış ahlaksız terör ve yandaşlarını “insan haklarını”  bahane ederek savunanlara da terör yandaşı muamelesi yapılsın.

Sivil Toplum Kuruluşlarının organizesi ile tüm yurtta büyük katılımlı teröre lanet mitingleri düzenlenmelidir, evlerimize TÜRK bayrakları asarak birlik ve beraberliğimiz vurgulayarak güvenlik güçlerimize moral ve destek olmalıyız.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz.

 YETER ARTIK, YÜREĞİMİZİN YANMASINI EVLATLARIMIZIN ŞEHİT OLMASINI İSTEMİYORUZ ...

                            SİTE VE E.ASSUBAYLAR GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ 

 

 

Ögeyi Oylayın
(14 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ