Bu sayfayı yazdır

GEL DE TSK'NIN AİLE VE AYIRIMSIZ OLDUĞUNA İNAN


GELDE TSK'NIN AİLE VE AYIRIMSIZ OLDUĞUNA İNAN. TSK'DA TEK DEĞİŞMEYEN ASSUBAYLARA KARŞI OLAN ÖN YARGIDIR. T.C. Devletinde ALLEM EDİLİYOR,KALLEM EDİLİYOR , Assubaylara HAKLARI verilecek denilirken SESSİZCE ve HİÇ GÜNDEMDE YOKKEN yasa teklifine küçük ama NETİCELERİ çok BÜYÜK olan bir madde İLAVE edilerek SUBAYLARA YENİ haklar ve AYRICALIKLAR getiriliyor. Bütün bunlar yapılırken de ; TSK AYIRIMSIZ BİR AİLEDİR, TSK'DA PERSONEL ARASINDA AYIRIM YOKTUR demeyi de İHMAL etmiyorlar.

Daha çok yakın bir tarihte Kd Albaylıkta YIĞILMALARI ÖNLEMEK bahanesi ADI altında Albaylığın birinci yılından itibaren EMEKLİ olanlara Kd. Albayın aldığı HAKLAR verilmiş iken, şimdi de tüm bu AYRICALIKLAR YETMEMİŞ olacak ki , Sanki BÜTÜN Albaylar PAŞA olacakmış veya olma ZORUNLULUĞU varmış gibi hareket edilerek GENERALLERİN almış oldukları HAKLARA yakın olacak şekilde tüm Albaylara HİZMET yıllarına bakılarak FAZLA TAZMİNAT ödemeleri için YASA teklifi yapılmaktadır. Subayların Rütbelerindeki görev SÜRELERİ KISALTILARAK,MAAŞ ve TAZMİNAT haklarına daha kısa sürede KAVUŞMASI sağlanıp,emeklilikte alacağı TAZMİNATLAR arttırılarak ÖDÜLLENDİRİLİRKEN, Yani artık ALBAYLAR GENERAL OLAMASA DA generallerin aldığı tazminatlara yakın tazminatları alarak generalle eşitlenmiş olarak ÖDÜLLENDİRİLMİŞ olacaklardır.

Assubayların ise Subayların tam aksine Rütbe bekleme süreleri UZATILARAK MAAŞ artışlarına ULAŞMALARI geciktirilerek MAĞDUR edilmektedirler. Bugüne kadar TSK'da yapılan tüm AYIRIM-HAKSIZ-HUKUKSUZ ve ÖTEKİLEŞTİRMELERE rağmen GÖREVLERİNİ AKSATMADAN yapan, Uçakları UÇURMAK için, Gemileri YÜZDÜRMEK için, Tankları,araçları,silahları çalıştırmak ve hazır halde bulundurmak için, Karargah,kurum ve kışlalarda hizmetlerin aksaksız olarak yürütmek için , Canlarını ortaya koyarak CANLARI pahasına TSK YI AYAKTA TUTAN VE YÜRÜMESİNİ sağlayan ,TSK'NIN          "OLMAZSA OLMAZI" ASSUBAYLARIN ÖZLÜK haklarından hiç BAHSEDİLMEZKEN Bütün bu AYIRIM -HAKSIZLIK-HUKUSUZLUK ve ÖTEKİLEŞTİRMELER yapılırken de KOMUTA kademelerince ; TSK BÜTÜNDÜR- TSK AİLEDİR- TSK'DA PERSONEL ARASINDA AYIRIM YOKTUR- TSK'DA PERSONELİN ÖZLÜK HAKLARI AYIRIMSIZ OLARAK BİRLİKTE DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR diye SÖYLENMESİ "KOMEDİ " ve "GÜLÜNÇ" değil midir ? Bütün bu GERÇEK dışı söylemler "ÖZDE" değil "SÖZDE" değil midir ? Bu ifadeler KULLANILIRKEN RİYAKARLIK yapıldığı bilinmemekte midir? Bu NASIL AYIRIMSIZ bir TSK'dır? UYGULAMALAR ile SÖYLEMLERE bakıldığında ARADAKİ FARKA artık bırakın İNSANLARI "KARGALAR" bile GÜLMEKTE, İNANMAMAKTADIRLAR. ACABA BUNLARI SÖYLEYENLER "SÖYLEDİKLERİNİN DOĞRU OLDUĞUNA" kendileri İNANIYORLAR MI? Bunları söyleyenlerin ÖNCE KENDİLERİNE SAYGILARI OLMASI GEREKİR Kİ, söylediklerini SÖZDE değil ÖZDE olarak uygulasınlar. 

Ögeyi Oylayın
(30 oy)
ahmet ÇAM

Son ekleyen ahmet ÇAM